Зворник: Запаљен ауто жене мафијаша

Горан Обрадовић
Зворник: Запаљен ауто жене мафијаша

Зворник - Полиција трага за непознатим особама које су у зворничком насељу Метеризе запалиле аутомобил "фијат пунто" власништво Данице Тодоровић (26), супруге познатог зворничког криминалца Здравка Бошковића званог Бебе.

Пожар на возилу, које је има таблице Србије, зворничкој полицији је пријављен у суботу око 2.25 часова.

У Центру јавне безбједности Бијељина рекли су, наводећи иницијале, да је Тодоровићева пријавила полицији да је запаљен њен аутомобил који је био паркиран испред куће.

- Током увиђаја полиција је изузела одређене трагове који ће бити послати на вјештачење, послије чега ће се знати да ли је пожар подметнут или је дошло до самозапаљења - рекли су у полицији.

Извор близак истрази испричао је да је на "фијату" у потпуности изгорио предњи дио и мотор.

- Постоји велика могућност да је пожар подметнут, а да је мета пиромана био њен супруг Бошковић с обзиром на то да је хапшен више пута због дроге - истакао је наш извор.

Један од мјештана Метериза који живи у непосредној близини мјеста гдје се догодио пожар каже да неке комшије кажу да је узрок пожара неисправна електроинсталација, а други да је пожар подметнут.

Иначе, Бошковић је са још шест особа ухапшен прошле године у оквиру акције "Улица", а све због шверца кокаина и хероина.

Већина ухапшених радили су као улични дилери хероина и кокаина због чега је акција  добила назив "Улица". Бошковић је хапшен и 2005. године али због крађе и препродаје возила. Полицији је познат по чињењу још неких кривичних дјела.

Непознате особе су током викенда и у Сарајеву запалили аутомобилом "форд мондео" од Т. Х. из Сарајева, а у Чапљини је запаљен аутомобил "форд фокус" власништво фризера Дајане Миочевић. Ни због ових паљевина нико није ухапшен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана