Змај у лошем стању због штрајка глађу

Н.Т.
Змај у лошем стању због штрајка глађу

БА­ЊА­ЛУ­КА - Или­ја Гра­хо­вац, по­зна­ти­ји као Змај од Ши­по­ва, у те­шком је ста­њу на­кон ви­ше­днев­ног штрај­ка гла­ђу, по­твр­дио је ње­гов адво­кат Ду­шко То­мић.

 

Змај, ко­ји је по­знат и по уче­шћу у ри­ја­ли­ти­ју, на­ла­зи се у Казненопоправном за­во­ду у ба­ња­луч­ком на­се­љу Ту­њи­це, а штрајк гла­ђу је започео 4. септем­бра ка­да је при­тво­рен због, ка­ко је на­ве­де­но, нео­да­зи­ва­ња на ро­чи­ште у Основ­ни суд у Мр­ко­њић Гра­ду, гдје му се су­ди за на­но­ше­ње лак­ших тје­лесних по­вре­да.

- Змај је у те­шком ста­њу и  да­ље од­би­ја хра­ну и во­ду. Кренуо сам да га видим и јављено ми је да му је лоше. Сутра му почиње суђење и тражићу да му се укине притвор и изузме, односно замијени судија у том предмету. Граховац ми је рекао да не жели ни да уђе у судницу док се не промијени судија. Ако тако уради, нећу ни ја ући - на­по­ме­нуо је То­мић.

Подсјетио је да се Граховцу суди због напада на особу која је пијана избола његову краву и која не тражи  кривично гоњење његовог брањеника.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана