Због неправилности у раду издато осам прекршајних налога

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Инспектори Републичке управе за игре на срећу извршили су 236 контрола приређивача игара на срећу у Српској и том приликом издали осам прекршајних налога.

Из Републичке управе за игре на срећу саопштено је да су контроле извршене у периоду од 18. до 24. јануара у Градишци, Фочи, Новом Горажду, Вишеграду, Приједору, Теслићу, Челинцу, Рогатици, Бијељини, Броду, Лакташима, Бањалуци, Модричи, Козарској Дубици, Костајници и Добоју.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу утврдили су неправилности у угоститељском објекту “Макс” у Челинцу, кафе бару “Андер” у Модричи, кафе бару “Гаги” у Костајници и угоститељском објекту “Балкан” у Добоју.

Неправилности су утврђене и у спортској кладионици “Спорт плус”, у угоститељском објекту “Браћа Ерић” и аутомат клубу “Слот Г” из Бијељине, те у угоститељском објекту “Код Паје” у Броду.

У саопштењу се наводи да ће инспектори Републичке управе за игре на срећу и у наредном периоду наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора с циљем откривања прекршаја из области игара на срећу.

“Подаци о извршеним седмичним контролама, са посебним нагласком на оне који не поштују прописе, биће објављивани на интернет страници Републичке управе за игре на срећу и Министарства финансија Републике Српске”, наводи се у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана