Затворили и тукли дјечака мислећи да је украо новац

Агенције
Затворили и тукли дјечака мислећи да је украо новац

ДЕРВЕНТА - Дервентска полиција поднијела је извјештај против тројице мушкараца због сумње да су у октобру прошле године затворили и тукли 15-годишњака јер су мислили да је украо новац из аутомобила, који је власништво брата једног од осумњичених.

Извјештај је поднесен против Дервенћана Неђе М, Милорада Т. и Дарка С. за које се сумња да су 22. октобра 2011. године у напуштеном угоститељском објекту "Цунами" неколико сати држали затвореног малољетника и при том га тукли. Дјечак је тада задобио тјелесне повреде по тијелу.

Они су сумњали да је дјечак ноћ раније из возила Дарковог брата украо торбицу са 8.000 КМ, иако то није учинио, рекла је Срни портпарол Центра јавне безбједности Добој Љерка Станимировић.

Ранији власник објекта у којем су затворили дјечака је Неђо М.

Извјештај против три особе поднесен је Окружном тужилаштву Добој за извршена кривича дјела противправно лишење слободе и тјелесна повреда.

Станимировићева је додала да је над осумњиченима извршена криминалистичка обрада, али да нису хапшени.

Полиција је утврдила да су новац из незакључаог аутомобила украле три особе- једна из Лакташа и двије из Славонског Брода у Хрватској. Полиција за њима и даље трага.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана