Запалили сузуки и побјегли у минско поље

Агенције
Запалили сузуки и побјегли у минско поље

Требиње - Полиција трага за двојицом мушкараца који су јуче запалили "сузуки витару" у мјесту Дужи код Требиња, а затим побјегли, потврђено је у Полицијској управи Требиње.

Према незваничним информацијама, тандем је умакао у шуму која се налази на граници Републике Српске и ФБиХ и у којој је минско поље.

Поменути двојац је на подручје Требиња дошао из Равног у ФБиХ, гдје су побјегли саобраћајној полицији. Сазнајемо да су припадници ФУП-а покушали да их зауставе у мјесту Ивањска, али су се они оглушили о наређење и кренули према Требињу.

- Полиција из Равног одмах је обавијестила колеге у Требињу који су кренули да пресретну бјегунце. Примијетили су поменуто возило у мјесту Дужи, а из њега су убрзо изашла два непозната лица која су запалила возило, а затим се упутила ка оближњој шуми. Ауто је брзо обухватио велики пламен и он је изгорио, док су бјегунци успјели да умакну у шуму - казао је извор близак истрази.

Пожар на возилу угасили су припадници Територијалне ватрогасне јединице Требиње. У ПУ Требиње су истакли да су обавили увиђај и да је у току истрага о овом случају.

 

Р. Ми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана