За убиство власника Џунгла базени 36 година затвора

Г.О.
За убиство власника Џунгла базени 36 година затвора

Добој – Зоран Стевановић (56) из Кожуха код Добоја, Мина Муратовић (38) из Грачанице и Свјеталана Баљевић (45) из Сомбора познатија како Цеца Цунами, осуђени су у Окружном суду у Добоју на укупно 36 година затвора због убиства власика Спортско-рекреативног центра и Радио-телевизје "Џунгла" Драгу Ђурића (52).

Према овој пресуди Стевановић је добио 18 година затвора, Баљевићева 11 година, а Муратовићева је осуђена на седам година затвора. Њима је и продужен притвор.

Према пресуди Стевановић је 19. априла прошле године дошао у канцеларије пословно-стамбеног објекта "Џунгла базени" и у власника Ђурића испалио неколико хитаца из пиштоља. Ђурић је том приликом задобио ране грудног коша и абдомена од којих је примину на путу у добојску болницу.

Њему су у организовању убиства помогли Баљевићева и Муратовићева, а послије убиства планирали су тијело исјећи на комаде и сакрити.

Мотив убиства су нерашчишћени пословни односи између Ђурића и Ставановића.

Стевановић је купио од Ђурића неколико пословнох простора у склопу комплекса "Џунгла" али их није могао укњижити на своје име, због често имао сукобе са Ђурићем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана