Возач “мерцедеса” ухапшен након несреће у којој је погинуо брачни пар Хршум

Небојша Томашевић
Возач “мерцедеса” ухапшен након несреће у којој је погинуо брачни пар Хршум

ПАЛЕ - Возач “мерцедеса“ Амир Кујовић из Сарајева ухапшен је након несреће у којој су погинули Дарио и Данијела Хршум, сазнаје "Глас Српске".

Супружници су се налазили у „аудију“, а погинули у судару са „мерцедесом“ који је возио Кујовић.

Трагична несрећа десила јуче око 19 часова у мјесту Каловита Брда код Пала. У несрећи је теже повријеђен сувозач у „мерцедесу“ А. Р., док су возач Кујовић и остала два путника прошли с лакшим повредама.

Из Полицијске управе Источно Сарајево навели, наводећи иницијале, да возача "мерцедеса" сумњиче за кривично дјело угрожавање саобраћаја.

- Осумњичени ће након криминалистичке обраде бити предат надлежном тужилаштву. Обдукција тијела смртно страдалих лица биће извршена данас у просторијама Завода за судску медицину Републике Српске у Бијељини- рекли су у ПУ Источно Сарајево.

Незванично, осумњичени Кујовић је био пијан, а  тестиран је позитивно и на наркотике. Према првим информацијама "мерцедесом" је директно ударио у "ауди" у којем су се налазили супружници Хршум. "Ауди" је потом слетио у канал, а  Дарио и Данијела Хршум су погинули на лицу мјеста.

Погинули Хршум био је инспектор и начелник у  Полицијској управи Источно Сарајево. Кујовић је наводно сувласник сарајевског ноћног клуба “Wалтер” и власник кафића “Music“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана