Водитељка ФТВ-а Данијела Мијатовић стабилно након саобраћајке

Klix.ba
Водитељка ФТВ-а Данијела Мијатовић стабилно након саобраћајке

Сарајево - Водитељка Федералне телевизије Данијела Мијатовић се опоравља у сарајевској болници Кошево након што је прије неколико дана доживјела саобраћајну несрећу.

"Пацијенткиња је тренутно у стабилном стању и под сталним је надзором љекара на Клиници за неурохирургију", рекла је за Кlix.ba портпарол болнице Кошево Муамера Шехић.

Данијела је у болницу Кошево довезена у изузетно тешком стању, са тешким повредама главе, имала је крварење у мозгу и нагњечење мозга.

Према информацијама из МУП-а Зеничко-добојског кантона, саобраћајна несрећа у којој је повријеђена Данијела десила се 27. јула око 2:40 у мјесту Подтушњићи на путу Кисељак - Високо.

"Несрећа се десила усљед слијетања аутомобила марке форд са цесте. Двије особе, М.Д. и М.К. су задобили тешке повреде, а једна особа је прошла са лакшим повредама", казала је портпарол МУП-а ЗДК Алдина Ахмић.

Са Данијелом су у аутомобилу били њен брат Кени, који је био на мјесту возача, и његова дјевојка Јасмина. Јасмина би већ данас требала бити пуштена из болнице, а Кени до краја ове седмице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана