Власеницa: Због жене исјекао суграђанина

Небојша Томашевић
Власеницa: Због жене исјекао суграђанина

Власеница - Полиција је ухапсила Јову Шакоту (37) из Власнице због сумње да је током туче ножем исјекао суграђанина Дарка Мајсторовића (35), саопштено је из полиције наводећи њихове иницијале.

Према незваничним информацијама њих двојица су се потукли 8. септембра у Спортској кладионици "Бет лајв" у Власеници, а повод сукоб је Шакотина супруга.

- Она је, наводно, прије неколико мјесеци напустила Шакоту и отишла код Мајсторовића. Затим се недавно вратила супругу. Случајан сусрет у кладионици била је прилика да двојица супарника "изравнају љубавне рачуне" - рекао је извор близак истрази.

Додао је да је током случајног сусрета прво дошло до свађе, а затим и туче током које је Шакота узео нож те по грудима, стомаку и рукама исјекао Мајсторовића.

Након тога Мајсторовић је превезен у Медицински центар Зворник гдје му је указана помоћ и утврђено је да његове повреде нису тешке.

У овом центру су казали да је он ван животне опасности и стабилно, али је задржан на Одјељењу хирургије.

Командир Полицијске станице у Власеници Драган Јовичић, наводећи иницијале учесника, изјавио је да су у тучи лакше повреде задобили Шакота и његова супруга, која се у тренутку инцидента затекла у кладионици.

Додао је да ће против свих актера овог догађаја бити поднесен извјештај надлежном тужилаштву.

У ЦЈБ Бијељина су рекли да је овај случај пријављен 8. септембра у 19.10 часова.

- Полицијској станици Власеница пријављено је да је дошло до туче у Спортској кладионици. Изласком на мјесто догађаја утврђено је да је Ј. Ш. ножем лакше повриједио Д. М. Он је саслушан и против њега ће бити поднесен извјештај Окружном тужилаштву у Источном Сарајеву - рекли су у ЦЈБ Бијељина.

Додали су да полиција Ј. Ш. терети за наношење лакших повреда током туче, али да ће тужилаштво оквалификовати ово кривично дјело.

Шакота и Мајсторовић нису полицији познати по кривичним дјелима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана