Власеница: Баку ударила сјекиром у главу

Г. О.
Власеница: Баку ударила сјекиром у главу

Власеница - Младенка Клисарић (18) и њена пријатељица Слађана Милић (18) признале су јуче у полицији да су сјекиром тешко повриједиле Младенкину баку и покушале је опљачкати.

Према незваничним информацијама, Клисарићева и Милићева, које су ученице Средњошколског центра у Власеници, у ноћи између сриједе и четвртка дошле су до куће гдје живи Младенкина бака у једном селу у близини Власенице.

- Када су ушле у стан, Младенка је неколико пута сјекиром у главу ударила старицу и тражила да им каже гдје крије новац. Међутим, повријеђена старица је почела дозивати помоћ, а њих двије су се препале и потом побјегле без плијена - рекао је извор близак истрази.

Он је додао да је послије пријаве полиција одмах посумњала да иза овог покушаја разбојништва стоји Младенка и затим су је привели. Током криминалистичке обраде оне су признале поменуте кривично дјело.

- Као главни организатор ове пљачке означена је управо Младенка, која је знала да старица негдје има сакривен новац и наговорила је пријатељицу да крене с њом - појаснио је наш извор. Према његовим ријечима, Клисарићева је одраније позната полицији и доводила се у везу са неколико кривичних дјела.

- Она је крајем прошле школске године украла мобилни телефон у школи, због чега је ухапшена. Затим је на часу  природе запалила сијено и сликала мобилним телефоном, а потом слике качила по друштвеним мрежама - истакао је поменути извор. Она је због свега овог била искључена из школе, али је у међувремену враћена. Несрећна старица и раније била на мети лопова, када су двојица младића упали у кућу и отели јој око 15.000 марака.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана