Више повријеђених у масовној тучи на концерту Баје Малог Книнџе у Шипову?

blic.rs
Више повријеђених у масовној тучи на концерту Баје Малог Книнџе у Шипову?

Шипово - Више људи повријеђено је у масовној тучи која је избила пред крај концерта пјевача Мирка Пајчина, познатијег као Баја Мали Книнџа, у једном клубу у Шипову.

Како "Блиц" незванично пише, неколико особа је теже повријеђено и превезено је у Бањалуку на лијечење.

До туче је, наводно, дошло када је један гост клуба "досађивао пјевачу". Обезбјеђење је реаговало и покушало да удаљи младића али је тада дошло до обрачуна.

Очевидац туче за поменути лист каже да су у локалу летјеле флаше, а да је потом у клубу настао прави стампедо.

"Видио сам да се на десетине људи гура и туче. Реаговало је обезбјеђење и више особа је избачено из локала. Кад се мало смирила ситуација по локалу су били преваљени столови, стакла и крви је било на све стране. Видио сам да је доста мојих познаника повријеђено, али нису отишли у болницу", испричао је неименовани очевидац.

Наводно је случај пријављен полицији, али се у пријави наводи да су у сукобу учествовала само тројица мушкараца. Према пријави један младић је флашама гађао другу двојицу.

"Утврђено је да је С. Б. (32) бацио стаклену флашу  у правцу више гостију у локалу. Овом приликом тјелесне повреде задобили су Д.С. (29) и Б.Н. (35) којима је љекарска помоћ указана у Дому здравља Шипово", изјавила је за "Блиц" портпарол Полицијске управе Мркоњић Град Божана Вулин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана