Васиљевић због пријетњи полицији добио забране приласка

Јасмина Салопек
Foto: Уступљена фотографија

ДОБОЈ - Александру Васиљевићу, који је недавно напао полицајцe током увиђаја и пријетио да ће им запалити возила, забрањено је да прилази полицијским станицама на ближе од 50 метара, потврђено је "Гласу Српске".

Ову одлуку донијео је Основни суд у Добоју који му је умјесто притвора, како је тражило Тужилаштво, оредио ову мјеру забране.

Из Окружног  тужилаштва Добој саопштено је да је тужилац затражио притвор због бојазани да би осумњичени Васиљевић, боравком на слободи, могао поновити кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Васиљевић је 27. фебруара око 23.30 часа у улици Цара Душана у Добоју, док су полицајци поступали по пријави да на паркингу гори "ренџ ровер", напао полицајце и пријетио да ће запалити службена возила.

Након тога полицајац му је издао наређење да престане са  пријетњама, те да се удаљи са лица мјеста, на шта се осумњичени оглушио.

Он је потом, наводи се даље у приједлогу за притвор, кренуо према полицајцу, те замахнуо руком у намјери да га удари у главу, усљед чега се полицајац помјерио у страну, а потом рукама одгурнуо осумњиченог од себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана