Ухапшена радница кладионице у Хан Пијеску

Н. Т.
Ухапшена радница кладионице у Хан Пијеску

Хан Пијесак - Радница кладионице "Bet live" из Хан Пијеска Милица В. (28) ухапшена је и испитана у сриједу због сумње да је прокоцкала 4.000 марака из пазара кладионице и лажно пријавила да је опљачкана.

Она је пљачку инсценирала, а да би све било увјерљивије легла је на под кладионице и оставила полуотворена врата и тако чекала да је неко пронађе.

Све се десило 4. маја око поноћи када је полицијска патрола обиласком терена и уочила разваљена врата на кладионици.

- Када су полицајци ушли унутра и затекли М. В. да лежи она им је тада пријавила да је опљачкана. Казала је да је у кладионицу ушао маскирани мушкарац који је највјероватније пиштољем ударио у главу, након чега је пала и изгубила свијест. Тад је рекла да је лопов украо новац - саопштено је из ЦЈБ Источно Сарајево.

Додаје се да је током истраге утврђено да се неке чињенице не поклапају и да је радница у кладионици лажно пријавила разбојништво.

- Утврђено је да је она све слагала да би оправдала мањак од око 4.000 марака који је направила. Током криминалистичке обраде осумњичена је признала да је лажно пријавила разбојништво. Казала је да је у протеклом периоду присвојила новац од слот апарата кладионице и користила га за игре на срећу - саопштено је из полиције.

Директорица маркетинга " Bet live " Маја Гудељ потврдила је да је Милица В. ради у пословници у Хан Пијеску, али је демантовала да је  кладионица оштећена.

- Пријављено ми је да је ту дјевојку неко напао и опљачкао на путу према кући. Мени је речено да нама не фали новац.  Да нам је шта нестало, полиција би нас обавијестила да је тужимо за одштету - казала је  Маја Гудељ, додајући да у тој кладионице немају слот апарате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана