Ухапшена крадљивица: У Бањалуци опљачкала и повриједила жену

avaz.ba
Ухапшена крадљивица: У Бањалуци опљачкала и повриједила жену

Позната крадљивица Сабахета Џиндо (60) ухапшена је јуче у Сарајеву.

Њу су јуче у улици Булевар бранилаца Добриње ухапсили припадници Полицијске управе Нови Град, а на основу потраге коју је за њом расписао МУП РС због сумње да је починила крађу.

О догађају је обавијештен тужилац Тужилаштва Кантона Сарајево, а Џиндо је истог дана у 20 часова предата припадницима Полицијске станице Пале.

Џиндо је и раније у неколико наврата хапшена због крађе.

У августу прошле године предена је у Илијаш због сумње да је починила крађу на штету Г. Ш. из Македоније и фирме "Бест".

Ова позната сарајевска крадљивица ухапшена је и крајем јула прошле године у Бањалуци, а тада јој се на терет стављало и кривично дјело тјелесна повреда. Сабахета је опљачкала жену у бутику који се налази у Карађорђевој улици у Бањалуци тако што јој је отела торбу. Џиндо је насрнула на несрећну жену те јој је нанијела повреде.

Џиндо је у септембру 2015. била и на црвеној Интерполовој потјерници, и то због крађа у Хрватској, а исте године је тражена у свим градовима у нашој земљи због крађа и џепарења у трговинама, кафићима и на пијацама.

Хапшена је више пута због крађа, а неколико пута је ухваћена на дјелу. Али све то није било довољно да трајно остане иза решетака. Њен супруг је у медијима демантовао да то она ради намјерно, наводећи да су његовој жени дијагностификоване шизофренија и клептоманија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана