Ухапшена четири лица у Бијељини и Лукавцу

Срна
Ухапшена четири лица у Бијељини и Лукавцу

Тузла - У заједничкој акцији полиција на подручју Лукавца и Бијељине ухапшена су четири лица и у претресима пронађени мобилни телефони коришћени за извршавање кривичних дјела, пиштољ, одређена количину кокаина и већа количина новца за који постоји сумња да потиче из трговине дрогом.

 

У јучерашњој акцији извршен је претрес лица, возила, стамбених и помоћних и других објеката на осам локација на подручју ових општина, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Након криминалистичке обраде, три лица ће уз извјештај бити предата Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона на даље поступање.

Акцију, која је проведена према наредбама за претрес Општинског суда Лукавац и Основног суда Бијељина, извели су припадници МУП-а Тузланског кантона и Центра јавне безбједности Бијељина.

У оквиру ове акције јуче је у Бијељини једно лице лишено слободе, потврђено је раније Срни у Центру јавне безбједности Бијељина. У акцији је извршен претрес на четири локације у граду, а пронађена је и привремено одузета одређена количина опојне дроге кокаин и ватрено оружје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана