Ухапшен због пријетњи родитељима

Срна
Ухапшен због пријетњи родитељима

Источно Сарајево - Припадници Полицијске станице Рогатица ухапсили су А.Ш. који је пријетио родитељима да ће им угрозити живот, саопштено је из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Источно Сарајево.

Полицијској станици Рогатица обратио се Х.Ш. из мјеста Кујунџијевићи у овој општини и пријавио да њега и његову супругу малтретира њихов син А.Ш.

Полиција је на лицу мјеста утврдили да је А.Ш. пијан. Он је у присуству полицијских службеника родитељима упутио озбиљне пријетње да ће им угрозити живот.

Припадници Полицијске станице Хан Пијесак оперативним радом на терену дошли су до сазнања да Д.Ж. из мјеста Берковићи, у општини Хан Пијесак, посједује ватрено оружје из којег је два дана раније испалио неколико хитаца.

Д.Ж. је признао да је испалио два метка у ваздух и добровољно је предао аутоматску пушку М-70 са 26 метака. Против њега ће бити поднесен извјештај о почињеном дјелу недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Женска особа чији су иницијали С.П. пријавила је полицији на Сокоцу да јој је З.Г. оштетио аутомобил у Улици Цара Лазара. Она је навела да јој је З.Г. препријечио пут својим аутомобилом, након чега је ударцима ногом оштетио предња врата и блатобран њеног аута.

Дежурни тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево наложио је провођење мјера на документовању случаја, након чега ће против З.Г. бити поднесен извјештај о кривичном дјелу оштећење туђе ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана