Ухапшен држављанин Србије осумњичен за убиство

Срна
Ухапшен држављанин Србије осумњичен за убиство

Сарајево - Припадници Јединице граничне полиције Брчко лишили су слободе држављанина Србије чији су иницијали Б.Б. /49/ на основу потраге Полиције Брчко дистрикта због сумње да је починио убиство.

Он је лишен слободе на Међународном граничном прелазу Брчко приликом уласка у БиХ и предат је Полицији Брчко дистрикта на даље поступање, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Припадници Јединице граничне полиције Аеродром Сарајево су на лету из Загреба лишили слободе држављанина САД чији су иницијали Х. Х. /43/ јер је граничним провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Власеници због тешке крађе.

Полицијски службеници су на Међународном аеродрому Сарајево на лету из Љубљане лишили слободе држављанина БиХ чији су иницијали А. А. /26/, јер га потражује Општински суд у Бихаћу због крађе.

Х. Х. је предат припадницима Судске полиције Источно Сарајево, а А. А. припадницима Судске полиције Кантона Сарајево на даље поступање.

Полицијски службеници Јединице граничне полиције Изачић су лишили слободе држављанина БиХ чији су иницијали Ф.С. /28/, након што је граничном контролом утврђено да га потражује Општински суд у Бихаћу због крађе.

Ф.С. је лишен слободе на улазу у БиХ, на Међународном граничном прелазу Изачић и предат је припадницима Судске полиције Бихаћ на даље поступање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана