Угљевик: Украли возило, па слетјели са пута

Н. Т.
Угљевик: Украли возило, па слетјели са пута

Угљевик - Ненад Јовичић (32) и Бојан Петровић (30) из Угљевика ухапшени су након што су украденим “голфом 2” слетјели с пута у канал у улици Војводе Мишића, потврђено је “Гласу Српске” у полицији.

Незванично, током несреће Петровић је лакше повријеђен, али је одбио да му се укаже љекарска помоћ. Како сазнајемо, ауто је тешко пијан возио Јовичић, а у крви је имао 1,79 промила алкохола.

- Претпоставља се да је пијанство главни узрок несреће, али и да је возио брзо јер је знао да је возило украдено. Истрагом је утврђено да су њих двојица аутомобил украли с паркинга иза једне кафане у Угљевику. Возили је било откључано и у њему су били кључеви. Лопови нису успјели далеко да одмакну и само 15 минута након крађе слетјели су с пута, па су пронађени - казао је извор близак истрази.

Током провјере је утврђено да регистарске таблице на “голфу” не припадају том возилу.

- У овој несвакидашњој крађи, по свему судећи, полицијски службеници имаће још посла. Сада је потребно утврдити и зашто су на том ауту биле неприпадајуће таблице и да ли су и оне украдене - казао је овај извор.

Полиција је, наводећи иницијале, саопштила да се све десило у четвртак увече.

- Око 23.30 пријављена је крађа “голфа 2”, а особа која је пријавила крађу рекла је да је ауто био откључан. Исто вече у 23.45 пријављено је да се десила несрећа у улици Војводе Мишића, у којој је учествовао “голф 2”. Утврђено је да је то возило за које је пријављено да је украдено и да је њиме управљао Н. Ј, с којим је као сувозач био Б. П. - рекли су у ПУ Бијељина. Истакли су да је у току истрага овог случаја, због чега не могу да износе више детаља.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана