Убио супругу пред кћерком

Горан Обрадовић
Убио супругу пред кћерком

Теслић - Босиљко Ђурић (25) ухапшен је јуче ујутро због сумње да је због љубоморе ножем усмртио своју супругу Татјану Ђурић (22) у њиховом стану у Видовданској улици у Теслићу.

Ђурић је осумњичен да је један час иза поноћи, послије свађе, ножем седам пута у грудни кош убо супругу, а све пред очима њихове трогодишње кћерке и његове малољетне сестре.

Према причама станара поменуте улице, у једнособном стану на броју 12 живјели су Босиљко са супругом Татјаном и њиховом кћерком, те његова мајка и сестра.

Извор близак истрази рекао је да је мотив убиства највјероватније љубомора, јер је Ђурић сумњао да га супруга вара.

Комшије породице Ђурић испричале су да је ријеч о мирној и честитој породици, те да су сви изненађени због свега што се догодило.

- Босиљко је одрастао у овој улици и увијек је био добар момак, веома пријатан и никада није правио проблеме. Увијек се хвалио како има добру супругу. Прије три-четири године су се вјенчали и супер су се слагали. Никада нисам чула да су се свађали или имали неке проблеме. Прије око мјесец њему је умро отац и била сам у кући код њих, тада је Татјана плакала цијели дан за свекром, а он ју је тјешио. Ништа није слутило да би се овако нешто могло десити - рекла је једна од комшиница која није жељела да јој објавимо име.

Додала је да је Босиљко радио у једном приватном предузећу у Теслићу, а одскоро је постао сувласник једног кафића. Баш у том кафићу је као конобарица потом радила његова супруга Татјана.

Према причама других мјештана, Босиљко је сумњао да га она дуже вријеме вара са једним момком из Теслића.

- Он је чуо од неких пријатеља да сумњају да га она вара, а наводно је и у њеном мобилном телефону нашао више порука између ње и њеног наводног љубавника. Због тога су се у понедјељак увече жестоко посвађали и он је у једном тренутку узео кухињски нож и убо је више пута у прса, пред цијелом породицом - истакао је извор близак истрази.

Када је видјела шта је урадио, његова мајка је одмах позвала полицију.

Убрзо су до њиховог стана стигли полиција и хитна помоћ, али љекари су само могли да констатују смрт.

Ђурић је полицију сачекао и није се опирао приликом хапшења, а полицајци су у кући пронашли нож којим је почињено убиство.

- Чула сам неку галаму и свађу, а убрзо се чуло и како Босиљкова кћерка плаче. Потом сам чула и полицијске сирене. Ово је шокирало све мјештане, не знам како ће ова породица даље живјети - рекла је једна од комшиница.

До закључења овог броја "Гласа Српске" Ђурић се налазио на криминалистичкој обради, послије чега ће бити предат у надлежност Окружног тужилаштва у Добоју, које ће донијети одлуку о приједлогу притвора за њега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана