У Вукосављу горио „пасат“, људски фактор могући узрок

Срна
Foto: Илустрација

ДОБОЈ- На подручју Вукосавља горио је аутомобил "пасат", власништво лица чији су иницијали В.А. из Оџака, а увиђајем је утврђено да није искључена могућност да је узрок пожара људски фактор.

Полицијској управи Добој у суботу, 22. јануара, пријављено је да је на подручју општине Вукосавље подметнут пожар на откључаном аутомобилу, током којег је према изјави власника причињена материјална штета од 1.500 КМ.

На аутомобилу је изгорјело предње десно сједиште, десни тапацирунг на вратима, тапацирунг на крову, а оштећена је и инструмент табла као и предње вјетробранско стакло, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Увиђај су спровели службеници Полицијске станице Модрича заједно са инспектором за експлозивне материје и послове заштите од пожара Полицијске управе Добој.

Из полиције наводе да је у току рад на расвјетљавању кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари.

Полиција је јуче у Дервенти лишила слободе лице В.Ј. из овог града, возача код кога је утврђено присуство алкохола у организму од 1,89 промила.

 

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирано је једно кривично дјело, једно нарушавање јавног реда и мира и четири саобраћајне незгоде, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана