У Модричи пронађено наоуружање и муниција

Срна
Foto: Илустрација

ДОБОЈ- Полиција је у Модричи приликом претреса куће и возила које користи лице чији су иницијали Н.М. одузела војну пушку, пиштољ, ловачку пушку, као и већу количину муниције и оквира за наведено оружје.

Претрес је извршен јуче на основу наредбе Основног суда Модрича, а о наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено дјело има обиљежје кривичног дјела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Полиција је јуче у Петрову ухапсила возача из ове општине чији су иницијали Д.Ј. код кога је утврђено 2,23 промила алкохола у организму, а у Дервенти возача из овог града чији су инцијали Ф.З. који је одбио да се подвргне алко-тестирању.

У Добоју је јуче полиција контролисала три теретна возила која су вршила превоз дрвних сортимената и том приликом је одузела укупно 34,6 метара кубних без уредне документације и без шумарског жига.

О свему је обавијештено Шумско газдинство Добој.

Полицијској станици Добој два јуче је пријављено да је из незакључаног теретног возила у власништву лица чији су иницијали Р.М. из овог града украден алат и други предмети.

Полицијској станици Добој један јуче је пријављено да је са призмеља куће која је у изградњи власништво лица чији су иницијали П.Ј. украдена столарија. У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела крађа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана