У Котор Вароши пронађена марихуана и сјеменке индијске конопље

Н.Т
У Котор Вароши пронађена марихуана и сјеменке индијске конопље

КОТОР ВАРОШ – Око 333 грама сјеменки индијске конопље, као и 12.3 грама марихуане и пиштољ "титан" пронађени су приликом хапшења Џ.Т. из Котор Вароши.

Како је саопштила Полицијска управа Бањалука, поменутом се на терет ставља да је починио кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Истакли су да је на основу наредбе Основног суда у Котор Вароши, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршен  претрес стана и других просторија које користи осумњичено лице. Потврдили  су да је том приликом пронађена биљна материја чији изглед асоцира на марихуану, као и тегла са сјеменкама које асоцирају на сјеме индијске конопље укупне бруто масе 333,86 грама, пиштољ марке „Титан“ са оштећеним серијским бројем, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела.

- Све мјере и радње предузимају су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а након комплетирања и документовања предмета против лица Џ.Т. слиједи достављање извјештаја о почињеним кривичним дјелима Окружном јавном тужилаштву Бањалука- стоји у саопштењу.

.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана