У акцији “дојава” одузето 20.000 КМ

Срна
У акцији “дојава” одузето 20.000 КМ

ФОЧА - Мушкарац чији су иницијали С.М. из Фоче, који борави на подручју општине Источно Ново Сарајево, ухапшен је због основа сумње да је починио кривична дјела прање новца и фалсификовање исправе, саопштено је из фочаснке Полицијске управе.

Припадници полицијских управа Фоча и Источно Сарајево извршили су претрес у приватној кући у Источном Новом Сарајеву коју користи лице С.М. и пронашли око 20.000 КМ, као и више мобилних телефона, рачунара и других уређаја и докумената за која се сумња да су фалсификована, а које је лице користило приликом извршења кривичних дјела, наводи се у саопштењу.

Претрес је извршен под надзором надлежног Окружног тужилаштва, а по наредби Основног суда у Фочи у оквиру шире акције “Дојава” у којој је у протеклих неколико година фочанска полиција поднијела извјештаје против више лица из Фоче која се баве кладионичарским преварама на интернету.

Пронађени предмети су привремено одузети и биће предмет вјештачења с циљем доказивања кривичних дјела за које ће бити поднесен извјештај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана