Три младости угашене на друму

С. А.
Три младости угашене на друму

Бањалука - Три младића погинула су јуче у одвојеним саобраћајним несрећама које су се догодиле на подручју Градачца и Добој Југа.

Аднан М. (29) и Мирза Б. (22) из Сребреника погинули су око 3.30 часова када је Аднан М. управљајући "опел корсом" изгубио контролу над возилом усљед чега је оно слетјело и преврнуло се поред пута у мјесту Вучковци.

Мјештанин Матузића код Добоја С. С. (30) погинуо је када је управљајући "шкодом" подлетио под шлепер. Према причи очевидаца, возач "шкоде" је на пуној линији претицао два возила. У том тренутку из супротног смјера наишао је "ауди" без свјетала који је у тим моментима претицао шлепер. Избјегавајући директан судар С. С. је скренуо "шкодом" удесно, ударио у ивичњак и одбио се под теретњак. Камион је вукао шкољку "шкоде" још 50 метара, а онда слетио с пута и преврнуо се. "Ауди" без свјетала је прошао поред камиона и "шкоде" и сударио се са "пасатом". Међутим, није се зауставио, већ је побјегао. Прошао је кроз црвено свјетло на семафору у Матузићима и упутио се према Тешањци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана