Три лица повријеђена у тучи у Рогатици, једно ухапшено

Срна
Foto: Архива

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - У угоститељском објекту у Рогатици у физичком сукобу повријеђена су три лица, а полиција је ухапсила мушкарца чији су иницијали И.Ћ, саопштено је данас из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијској станици Рогатица у недјељу, 26. септембра, око 23.00 часа пријављено је да је у угоститељском објекту у Улици Српске слоге дошло су физичког сукоба више лица.

Полицијски службеници доласком на лице мјеста идентификовали су учеснике у тучи чији су иницијали И,Ћ, Д.Р, В.Ш. и И.Ћ, сви из Рогатице.

Повријеђеним лицима И.Ћ, Д.Р. и В.Ш. указана је љекарска помоћ у Дому здравља Рогатица, након чега су превезени у Универзитетску болницу Фоча на даље лијечење, док је лице И.Ћ. лишено слободе.

О свему је обавијештен јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а против ових лица биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу тјелесна повреда.

Полицијској станици Пале јуче је пријављено да је из породичне куће у Карађорђевој улици украдена пушка.

О овоме је обавијештен јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на расвјетљавању и проналаску лопова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана