Требиње: Почела шира потрага за младићем, апел грађанима за помоћ

Срна
Требиње: Почела шира потрага за младићем, апел грађанима за помоћ

ТРЕБИЊЕ - Полиција је почела ширу претрагу терена за несталим младићем Милошем Спаићем из Требиња и апеловала да грађани, уколико примијете Спаића или чују било какву информацију која може помоћи, обавијесте најближу полицијску станицу.

Шира потрага почела је јутрос у 9.00 часова и обухвата мјеста Ластва, Нецвијећа и Страча у Требињу, наведено је из Полицисјке управе Требиње.

У претрази, осим полиције, учествују и припадници ловачког друштва “Леотар” из Требиња и Подручног ођељења Требиње Републичке управе цивилне заштите.

Спаић /23/ нестао је 24. јула, висок је између 175 до 180 центиметара, тежине око 75 килограма, средње грађе, кратке црне косе и смеђих очију, има младеж на десном образу, на лијевој руци са унутрашње стране подлактице има тетоважу у облику ромба са натписом на енглеском - земља, ваздух, ватра, вода.

Посљедњи пут је виђен у тексас шорцу, мајици и папучама-јапанкама. Од куће је однио шатор наранџасте боје, саопштено је из Полицијске управе Требиње.

Полицијска управа Требиње позивала је јуче све грађане да, уколико примијете несталог младића, обавијесте најближу Полицијску станицу на бесплатан број телефона 122.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана