Тражио бившу дјевојку, па јој претукао сина

ГС
Тражио бившу дјевојку, па јој претукао сина

САРАЈЕВО - Права драма одвијала се у Хаџићима, приликом чега је 29-годишњи А. Б. тешко повријеђен.

Како је за „Аваз” испричао отац повријеђеног младића Мухамед Б., његовог сина је без икаквог разлога напао Алмир Б. из Хаџића.

- Моја супруга и ја смо разведени. Живимо у близини, али смо остали у добрим односима. Она је с тим Алмиром Бублином који ми је напао дијете била у вези, али је прије три мјесеца с њим прекинула. Он, ваљда, није прихватио да га је оставила и да не жели више бити с њим - казао је отац.

Напад се десио у сриједу, 15. марта, око 19 сати испред стана у којем живи Мухамедова бивша супруга.

- Дошао је пред врата стана бивше супруге, али је није нашао. Дијете је отишло да купи хљеб. Када се враћао, Алмир га је зауставио и питао га гдје му је мама, а дијете је одговорило да не зна. Мој син је у рукама држао хљеб и мобител, а он га је слеђа напао и поломио му нос - испричао је Мухамед.

Његов син је превезен у КУМ Клиничког центра Универзитета у Сарајеву, гдје су му утврђене тешке тјелесне повреде.

Лупао на врата

- Он је и раније нападао, долазио супрузи пред врата и пријетио. О томе имају службене забиљешке. Живим 200 метара од супруге. Он је поново дошао на врата и лупао, она је звала мене, али, док сам ја дошао, он је успио побјећи. Заиста не знам шта више та полиција ради, дижу руке од тога. Тај Алмир каже да је полиција његова. Најтеже ми је што ми дијете напада - наводи Мухамед и додаје да је његов син иначе мирна особа те да нема ни казне за прекршај у саобраћају.

Наређено саслушање

Из МУП-а Кантона Сарајево потврђено је да је овај догађај пријављен полицији.

- 15. марта 2023. године у 19.05 сати ПС Хаџићи обратио се А. Б. из Хаџића, пријавивши да је физички нападнут од њему познате особе А. Б. На терен су упућени полицијски службеници, који су у улици 27. јули затекли повријеђеног А. Б., којем су љекари Завода за хитну медицинску помоћ пружили прву помоћ и транспортирали у КЦУС, гдје су му констатиране тешке тјелесне повреде.

Обавијештен је дежурни тужилац Тужилаштва Кантона Сарајево, који је наложио да се због основа сумње да је почињено кривично дјело из члана 172. став 1. КЗФБиХ тешка тјелесна повреда изврши увиђај те да се саслуша оштећени и испита особа за коју постоји основ сумње да је учинилац предметног кривичног дјела. Полицијски службеници, под надзором тужиоца, настављају рад на документирању наведеног кривичног дјела - наводи се у одговору из МУП-а КС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана