Током хапшења повриједио три полицајца

Срна
Током хапшења повриједио три полицајца

ГРАДИШКА - Полиција у Градишци ухапсила је М.П. из тог града који је вријеђао полицајце и пружао отпор приликом хапшења као и у просторијама Полицијске управе Градишка, при чему су три полицајца повријеђена, као и осумњичени.

Из Полицијске управе Градишка саопштено је да су припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја синоћ у 23.10 часова у улици Светозара Марковића контролисали аутомобил марке "тигуан" и да је сувозач М.П. изашао из возила и вријеђао полицијске службенике, те се оглушио о наређење полиције да престане.

-Током хапшења наведено лице је пружало отпор и нанијело једном полицајцу тјелесне повреде. М.П. наставио је са вријеђањем полицијских службеника и у просторијама Полицијске управе Градишка, као и са пружањем активног отпора, те је том приликом задобио тјелесне повреде као и још двојица полицијских службеника, а затим је употребом физичке снаге оштетио инвентар у просторијама за смјештај ухапшених лица - наводи се у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука који је наложио да након документовања и комплетирања предмета против М.П. буде поднесен извјештај за почињена кривична дјела напад на службено лице у вршењу службене дужности и оштећење и одузимање туђе ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана