Тинејџерка из БиХ отета и силована у Њемачкој

Агенције
Тинејџерка из БиХ отета и силована у Њемачкој

САРАЈЕВО - Њемачки "БИЛД" јуче је објавио застрашујућу вијест о томе да је 15-годишња тинејџерка из БиХ наводно отета и силована на подручју Рухра.

Према првим информацијама, два маскирана мушкарца су је натјерала да уђе у комби, отели је и се**уално злостављали. Дјевојчица је случај пријавила полицији у Есену у сриједу, 19. јуна.

Како пише њемачки медиј, оно што је дјевојчица испричала истражиоцима је језиво. Након школе, чекала је пријатељицу на аутобуској станици у Кранефелдстрассе у близини Нордстернпарка, око 12 сати у подне:

"Потом се поред ње зауставио бијели комби из којег су изашла два мушкарца и натјерали је да уђе унутра".

Одвели су је и напали у кући на непознатој локацији, цитира "БИЛД" изворе из полиције. Потом су је одвели у Есен и пустили из возила у Холештрасе, преноси "Радио Сарајево".

Дјевојчица је испричала да су били обучени у црно, да су носили скијашке маске на лицу и говорили су њемачки, наводно с арапским акцентом. Рекла је да су возили брзо и опасно током обје вожње, а регистрација возила могла би бити "ЦУX - ХХ" или "ЦУX - ХК".

Дјевојчица се тренутно налази у Служби за заштиту жртава. Њемачки полицајци позивају све свједоке који су били у близини наведених локација или који су видјели бијели комби да им се јаве. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана