Теслић: Познаника ранио у стомак

Горан Обрадовић
Теслић: Познаника ранио у стомак

Теслић - Милорад Топрек (64) из Растуша код Теслића ухапшен је због сумње да је послије свађе покушао да убије Чедомира Пуљића (55) из Горње Радње.

У Центру јавне безбједности Добој рекли су, наводећи иницијале, да је покушај убиства почињен у недјељу око 18.50 часова, у Растушу, а да је Топрек ухапшен истог дана. Пуљић је са повредама стомака задржан на лијечењу у добојској болници.

Полицији је Топрек пријавио да је у недјељу пред његову кућу дошао Пуљић, који га је, прво вербално, а потом и физички, напао.

- У једном тренутку Пуљић је лопатом ударио Топрека по глави. Затим је, према изјави Топрека, Пуљић из свог аутомобила извадио карабин и окренуо га према њему, пријетећи да ће га убити - речено је у полицији.

Тада је дошло до нагуравања између њих, а Топрек је покушао да отме пушку.

- Том приликом пушка је опалила и Пуљић је задобио прострелну рану стомака. Послије тога превезен је у добојску болницу, гдје је задржан на лијечењу - појаснили су у полицији.

Послије хапшења и Топреку је указана љекарска помоћ због повреда ока, које је задобио када га је Пуљић ударио лопатом.

Незванично сазнајемо да је крајем маја Пуљић полицији пријавио да је му је Топрек убио пса. Када је у недјељу дошао пред Топрекову кућу, Пуљић му је рекао: "Ти си ми убио пса, убићу ја тебе".

- Прво су се потукли. Када је пушка опалила и повриједила Пуљића, Топрек је позвао полицију и чекао. За то вријеме повријеђени је лежао на земљи, али је успио мобилним телефоном да позове сина, који је дошао по њега и одвезао га у болницу. Када је стигла полиција, она је осумњиченог одвезла љекару - истакао извора блиског истрази.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана