Тешка саобраћајна несрећа у Сарајеву: Погинуо Финац, три особе повријеђене

ГС
Тешка саобраћајна несрећа у Сарајеву: Погинуо Финац, три особе повријеђене

САРАЈЕВО - Држављанин Финске је погинуо, а три особе задобиле су тешке тјелесне повреде у тешкој саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Сарајеву.`

Несрећа се догодила нешто иза поноћи у Булевару Меше Селимовића.

Како су навели из МУП-а Кантона Сарајево дошло је до судара моторног возила КИА, којим је управљао возач М. М. (67) рођен из Сарајева и моторног возила „ауди“, којим је управљао возач Е. И. (29) из Сарајева, пише Кликс.

У овој саобраћајној несрећи, путник из возила КИА, држављанин Финске, П. Ј. Т. (63) задобио је тешке тјелесне повреде опасне по живот те је возилом Завода за хитну медицинску помоћ превезен на КЦУС, гдје је од задобијених повреда и преминуо у 50 минута након поноћи.

Возач возила КИА, М. М. задобио је тешке тјелесне повреде, као и путница из тог возила К .М. (67) из  Сарајева, те су обоје задржани на даљњем лијечењу на Клиници за анестезију и реанимацију КЦУС.

Возач возила „ауди“, Е.И. задобио је тешке тјелесне повреде и задржан је на Клиници за ортопедију и трауматологију на даљњем лијечењу.

Обавијештен је дежурни тужилац КТКС који је руководио увиђајем који су обавили припадници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, уз присуство сталних судских вјештака саобраћајне и машинске струке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана