Теодора Искасапила мајку и баку због млијека

Агенције
Теодора Искасапила мајку и баку због млијека

Београд - Теодора Викторовић (39), осумњичена да је сатаром убила мајку и баку, према налазу вјештака била је урачунљива у вријеме злочина, што је и она потврдила на саслушању.

Она је објаснила шта ју је навело на страшан злочин.

- Оне су увек дуже спавале и ја сам морала беби да загрејем млеко. Тихо сам пролазила кроз дневну собу, међутим, закачила сам случајно мајку. Она ме је питала: "Што ме будиш". Одговорила сам да грејем беби млеко, а она ми је рекла: "Баш ме брига за тебе и за твоје дете". Тада ми је пукло - испричала је Теодора Викторовић.

Окривљена је могла да схвати значај својих поступака у вријеме извршења дјела. Она је испричала да су је годинама омаловажавале и вређале и да се то сакупило у њој.

У психијатријском вјештачењу се констатује: "Окривљена Теодора Викторовић могла је да схвати значај својих поступака у вријеме извршења дјела". Такође се закључује да је она у стању да учествује у даљем поступку.

Утврђено је и да је осумњичена прије злочина пила и алкохол.

У наставку истраге у сриједу је у тужилаштву саслушана Љубинка Ђукић, сестра Теодорине баке Иванке. Она је свједочила да је Теодора имала проблема са дрогом и да је њена мајка почела да је кињи када је сазнала за то.

Под истрагом је био и Теодорин невјенчани супруг Борислав Стаменков (39), али је он пуштен да се брани са слободе. (Агенције)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана