Швеђанка у Новом Граду украла од сапутнице банковну картицу и новац

Срна
Швеђанка у Новом Граду украла од сапутнице банковну картицу и новац

Приједор - Припадници Полицијске управе Приједор извршили су криминалистичку обраду лица чији су иницијали Л.Ж.А /37/, држављанина Шведске, због сумње да је од држављанина Норвешке украло банковну картицу и новац.

Из полиције наводе да је током криминалистичке обраде утврђено да је лице Л.Ж.А. 28. априла током заједничког путовања у правцу Новог Града, из новчаника који се налазио у торби оштећеног лица, украло банковну картицу са приватним идентификационим бројем /ПИН/ и новчаницу од 500 норвешких круна.


"Л.Ж.А. је потом, са унапријед створеном намјером стицања противправне имовинске користи, истог дана на банкомату банке у Новом Граду подигло новац у износу од 300 КМ, те извршило трансакцију новчаних средства са рачуна оштећеног лица на лични рачун у противвриједности од око 7.800 КМ", наводе из полиције.

Након комплетирања предмета против Л.Ж.А. Окружном јавном тужилаштву Приједор биће достављен извјештај за почињено кривично дјело крађа.

Срна незванично сазнаје да је ријеч о женама које су заједно путовале аутобусом из правца Скандинавије, те да је Л.Ж.А. искористила непажњу сапутнице да из њене торбе украде банковну картицу и новац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана