Супружници искочили из воза јер су промашили станицу

Небојша Томашевић
Foto: ЖРС

БАЊАЛУКА - Жена из Србије, чији идентитет није саопштен, лакше је повријеђена када је искочила из воза у покрету на жељезничкој линији Добој-Бањалука у мјесту Пеулићи између Прњавора и Челинца, потврђено је "Гласу Српске".

То се десило 20. августа, а прије жене је из воза у покрету искочио њен супруг који је прошао без повреда. Они су то учинили, како су објаснили, јер су промашили станицу па су тако хтјели да изађу.

- Ради се о старијем брачном пару из Србије. Требали су да изађу у мјесту Вијачани, а када су схватили да су промашили станицу они су одлучили да искоче из воза. У тренутку када је воз кретао из Пеулића прво је искочио мушкарац који је позвао супругу да пожури. Она је скочила и уганула ногу. Кондуктер их је упозоравао да то не чине и закочио је воз. Права је срећа да није дошло до тежих посљедица - рекли су у „Жељезницама Републике Српске“.

Жена је превезена возилом хитне помоћи у болницу гдје јој указана помоћ. Незванично сазнајемо да су супружници признали у полицији да су сами искочили из воза и да се кају због тога. Истакли су да су да су то учинили јер су промашили станицу те да су мислили да неће бити неких посљедица јер је воз ишао спорије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана