Студент из Модриче преминуо природном смрћу

Горан Обрадовић
Студент из Модриче преминуо природном смрћу

Бањалука - Студент Немања Јовановић (22) из Модриче, чије је тијело у понедјељак пронађено у кући у бањалучком насељу Лазарево, преминуо је природном смрћу.

Извор близак истрази испричао је да је, послије проналаска тијела, дежурни тужилац Раденко Јанковић наредио је да се обави обдукција.

- Том приликом утврђено је да је Јовановић имао проширење крвног суда у мозгу који је пукао у понедјељак, од чега је пао у кому и преминуо - рекао је наш извор.

Он је појаснио да младић није морао знати да има проширење тог крвног суда, а да су трагови крви пронађени поред тијела настали од повраћања.

Беживотно тијело Јовановића у понедјељак су пронашли мајстори који су дошли да му врате тример за живу ограду.

Како није отварао врата, они су ушли унутра и пронашли његово тијело, те одмах позвали полицију.

Јовановић је студирао у Бањалуци, а у кући у улици Мојковачка 49 у бањалучком насељу Лазарево живио је као подстанар.

Мјештани Лазарева су испричали да власник куће живи у Њемачкој и да ју је често изнајмљивао студентима.

- Јовановића сам познавала из виђења и ријеч је о добром и пристојном момку. Посљедњи пут сам га видјела у суботу док је шишао живицу на огради испред куће - рекла је једна од комшиница.

Она је додала да се у тој кући често окупљала омладина и да су до касно у ноћ гласно пуштали музику, али да у недјељу и понедјељак нису чули ништа необично.

- Ту се често скупљало његово друштво и пријатељи још једног момка који је некад живио с њим. Пуштали су музику и пили, али никада нису правили проблеме - рекла је поменута комшиница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана