Снимак открива нове детаље стравичне несреће на Ребровачком мосту

ГС
Снимак открива нове детаље стравичне несреће на Ребровачком мосту

БАЊАЛУКА - Снимак стравичне саобраћајне несреће у којој је погинула Милана Копрена открива до сада непознате детаље трагедије која се догодила на Ребровачком мосту у Бањалуци.

Возач “пежоа” је у тренуцима који су претходили несрећи возио лијевом траком од „Аутосервиса“ према Ребровачком мосту.

Доласком на кривину прије моста, изгубио је контролу, највјероватније усљед неприлагођене брзине, пише портал Српскаинфо.

Спорна кривина на којој је протеклих година забиљежено више несрећа, као и слијетања, већ је означена у јавности као кривина смрти у Бањалуци.

Након губитка контроле аутомобил се занио и бочним дијелом проклизао преко сусједне траке на тротоар којим се кретала Милана Копрена.

Ауто је након удара у пјешака завршио на огради моста, а шипка је пробила унутрашњост возила.

Увиђај је обављен у присуству дежурног тужиоца и полицијских службеника.

Током увиђаја саобраћај је у једном правцу био обустављен, а током извлачења аутомобила и у потпуности блокиран преко Ребровачког моста.

Настрадала Милана Копрена радила је као педагог у бањалучкој Основној школи “Бранко Радичевић”, а за воланом “пежоа” био је Стефан Срдић (20) из Лакташа.

Радне колеге, а посебно ученици којима је свакодневно помагала у рјешавању њихових проблема нису могли сакрити сузе након вијести о стравичној трагедији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана