СИПА поднијела извјештај: Бањалучанка се лажно представљала као инспектор

ГС
СИПА поднијела извјештај: Бањалучанка се лажно представљала као инспектор

Државна агенција за истраге и заштиту БиХ (СИПА) поднијела је Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци извјештај против М.Б. због сумње да је починила кривично дјело лажно представљање.

Она се сумњичи да се током фебруара 2024. године службеним особама у јавним органима на подручју Бање Луке представљала као овлаштена службена особа СИПА у намјери погодовања у вези са поступцима које воде ти јавни органи.

"Прикупљена су и сазнања да се пријављена женска особа у посљедње четири године на подручју Бањалуке за сада неутврђеном броју особа из свога ближег и даљег окружења представљала као овлаштена службена особа Агенције, као и Министарства унутрашњих послова Републике Српске те да наведене радње и даље чини", саопштено је из СИПА-е.

Из ове агенције су позвали све физичке и правне особе које сумњају да им се пријављена жена или било која друга особа лажно представљала као овлаштена службена особа СИПА-е, да то пријаве Регионаној канцеларији Бањалука или путем телефона 051/348-280, преноси Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана