Седам повријеђених особа из саобраћајне несреће код Маглаја пребачено у зеничку болницу

Срна
Седам повријеђених особа из саобраћајне несреће код Маглаја пребачено у зеничку болницу

ЗЕНИЦА - Саобраћајна несрећа која се око 16:25 часова догодила на магистралном путу М-17, у мјесту Лијешница код Маглаја, има повријеђених. Ради се о седам особа које су превезене у Кантоналну болницу у Зеници.

Несрећа се, додаје, догодила на дионици магистралног пута М-17 код Мљекаре Сарај-милк.

У саобраћајној несрећи која се око 16.25 часова догодила на магистралном путу М-17, у мјесту Лијешница код Маглаја повријеђено је седам особа које су превезене у Кантоналну болницу у Зеници - потврдио је Фени дежурни Оперативни службеник Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона.

- У саобраћајној несрећи судјеловала су два путничка возила, марке Рено и Форд, али још немамо регистарске ознаке. Све повријеђене особе превезене су у Кантоналну болницу Зеница гдје ће им бити указана помоћ, али још не знамо степен повреда које су задобили.

 Немамо информација да је било погинулих или да је неко подлегао повредама. Саобраћајна патрола је на лицу мјеста, а саобраћај се одвија наизмјенично, једном траком. Дојаву о незгоди добили смо у 17.20 сати - казао је дежурни Оперативни МУП-а ЗДК.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана