Сарајлију отели по изласку из затвора због дуга, па га одвели код нотара

Небојша Томашевић
Сарајлију отели по изласку из затвора због дуга, па га одвели код нотара

САРАЈЕВО – Четири особе ухапшене су због сумње да су у четвртак отеле Ениса Резаковића који је тог дана пуштен из затвора, а то су, како сазнајемо, урадили због наводног дуга од раније.

Према полицијском саопштењу, због отмице су ухапшени Ј.Б. (36), М.К (33), А.С. (47) и А.Ф. (36), сви из Сарајева. Према незваничним информацијама они су Резаковића отели због наводног дуга од 20.000 КМ који је настао док је он био на слободи. Отмичари су поменутог  заскочили испред затвора гдје га је чекала невјенчана супруга.

Како сазнајемо нападачи су Резаковића "стрпали" у  аутомобил те одвезли код нотара гдје су од њега захтијевали да им препише стан. Није познато да ли је до преписивања некретнине дошло, али Резаковића су отмичари након тога пустили и одвезли се у Пале гдје су  и ухапшени уз сарадњу  сарајевске и полиције Источног Сарајева.

Резаковић је раније привођен због дроге.

Како је саопштено из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, у четвртак ујутро полицији је пријављено да су непознате особе  на подручју сарајевске општине Центар отели Е.Р. из Сарајева.

- Полиција дошла до сазнања о четири мушкарца који се могу довести у везу с извршењем овог дјела, те су их оперативним радом лоцирани на подручју Пала. У сарадњи са припадницима ПУ Источно Сарајево ухапшени су Ј.Б, М.К. А.С и А.Ф, сви из Сарајева који су у четвртак увече преузети -наводи се у саопштењу.

Додаје се да је полиција пронашла Р.Е. који је саслушан у својству свједока.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана