Сански Мост: Разбојници држали и мучили брачни пар, супруг превезен у УКЦ Српске

ГС
Foto: Илустрација

САНСКИ МОСТ - Права драма одиграла се у ноћи са петка на суботу, након што су непознати разбојници упали у кућу једног имућног Сањанина и власника фирме, јављају федерални медији.

Пљачкаши су тражили новац те су везали и мучили власника фирме, као и његову супругу.

Из Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона потврђено је порталу Аваза да су пљачкаши на врата банули око 1.30 сати. Драма је окончана тек јутрос око девет сати. Другим ријечима, супружници су били изложени невиђеном терору око седам и по сати.

“У насељу Хорозовићи непознат починиоц или више њих дошли су на кућна врата породице Хорозовић и извршили су разбојништво над брачним паром који су свезали. Према нашим информацијама, то се догодило у јутрос у 1.30 сати. Јутрос у девет сати пронашао их је свезане њихов радник. Лице је због повреда превезено у Ургентни центар у Бањалуци, гдје је хоспитализиран. Отишла је увиђајна екипа из ПС Сански Мост. У току су увиђајне радње”, рекао је за портал Аваза Аднан Бегановић, портпарол МУП-а УСК.

Аваз незванично сазнаје да је супруга била у свјесном стању. Управо је она, према сазнањима, успјела дати улазне податке истражиоцима, који трагају за разбојницима.

Према писању федералних медија, власник је задобио преломе руку.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана