Расвијетљен случај премлаћивања дјевојчице у Бањалуци

nezavisne.com
Расвијетљен случај премлаћивања дјевојчице у Бањалуци

Бањалука - Полиција је расвијетлила случај бруталног премлаћивања четрнаестогодишње дјевојчице, а који се протеклог викенда одиграо у центру Бањалуке, потврђено је "Независним".

Полиција је, како нам је потврђено, идентификовала дјевојчице са узнемирујућег снимка, и са њима ће се поступати у складу са законом о малољетницима.

По незваничним сазнањима, случај полицији није пријавила премлаћена четрнаестогодишњакиња нити њени родитељи, него је полиција реаговала након што је добила снимак од једног бањалучког портала. 

"Припадници Полицијске управе Бањалука су јуче запримили пријаву и истог дана идентификовали малољетнице које су 14. октобра у вечерњим часовима физички напале и нанијеле повреде четрнаестогодишњакињи из Бањалуке", саопштено је из ПУ Бањалука.

На снимку се види како дјевојчице ударају четрнаестогодишњакињу рукама, али је и вријеђају и шутају ногама, а потом захтијевају од ње да клекне и извини им се. Једна од учесница напада је захтијевала од нападнуте дјевојчице да јој пољуби ђон, а остале су се смијале.

У једном моменту жртва брише крв са усана док јој насилнице говоре да ће јој оне опрати крв и да се не брине. Премлаћена дјевојчица се на крају дрхтавим гласом извињава, и ту је крај видео-снимка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана