Радницу ударили палицом и узели око 700 марака

Г. О.
Радницу ударили палицом и узели око 700 марака

Лакташи - Полиција трага за двојицом маскираних разбојника који су наоружани бејзбол палицама опљачкали бензинску пумпу "Сан оил" у Гламочанима код Лакташа и од раднице отели око 700 марака, потврђено је у полицији.

Током пљачке почињене у петак ујутро разбојници су нанијели повреде радници бензинске пумпе, послије чега јој је указана љекарска помоћ у Клиничком центру у Бањалуци.

Према незваничним информацијама, двојица разбојника су око три часа послије поноћи упали у просторије бензинске пумпе "Сан оил", на глави су имали фантомке, а били су наоружани бејзбол палицама.

- Они су се вјероватно негдје сакрили и чекали да на пумпи не буде купаца. Пљачка је почињена у тренутку када је радница остала сама у објекту док је њен колега сишао у подрум - рекао је извор близак истрази.

Он је додао да су разбојници, када су ушли у објекат пумпе, одмах запријетили радници и тражили да им преда новац.

- Радница је тада извадила из касе око 700 марака. Након што им је предала новац, покушала је да узме телефон, а тада ју је један од разбојника ударио палицом по глави - појаснио је наш извор.

Према његовим ријечима, пљачка је трајала веома кратко, можда само минут или два, послије чега су разбојници побјегли.

У Центру јавне безбједности Бањалука рекли су да су послије пријаве обавили увиђај и о томе обавијестили дежурног тужиоца. Број оружаних пљачки на подручју ЦЈБ Бањалука повећан је за готово 100 одсто у првих шест мјесеци ове у односу на исти период прошле године. Мете разбојника су најчешће банке, бензинске пумпе и кладионице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана