Путник тешко повријеђен при слијетању возила

Ј. С.
Путник тешко повријеђен при слијетању возила

ГРАДИШКА - Кенан Кадић тешко је повријеђен када се “пежо” у којем се налазио закуцао у гвожђару у Дубрави код Градишке, потврђено је “Гласу Српске”.

Несрећа се десила јуче у 00.50 часова, а Кадић је превезен у УКЦ РС. Незванично, аутомобил којим је управљао Мухамед Шкорић (22) из Градишке, а у коме су се, поред Кадића, налазиле још три особе, при укључивању са локалног на магистрални пут Бањалука - Градишка, из непознатог разлога наставио је да вози право и закуцао се лијевом страном возила у гвожђару. Кадић, који је био на лијевом задњем сједишту, тешко је повријеђен, те хитно превезен у УКЦ РС, одакле су саопштили, наводећи иницијале, да је повријеђени примљен у бесвјесном и тешком стању.

- Пацијент К. К. (20) прикључен је на апарате за вјештачко дисање - рекли су у УКЦ-у РС и додали да су било какве прогнозе у вези с његовим здравственим стањем неизвјесне.

Само неколико часова раније у саобраћајки у бањалучком насељу Борик лакше је повријеђен осуђивани криминалац Синиша Шакић (34) звани Кинез. Саобраћајна несрећа се десила око 22.30 часова када су се на раскрсници Булевара Живојина Мишића и улице Раде Врањешевића сударили мотоцикл “сузуки”, којим је управљао Шакић и аутомобил “пасат”, за чијим воланом се налазио Санди Кукавица (34) из Приједора. Повријеђени је превезен у УКЦ РС, одакле су саопштили да није животно угрожен и да је примљен са ломом руке. Још двије несреће су се десиле у понедјељак и то у Требињу, али без повријеђених.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана