Пуцњава у центру Бихаћа повезана са убиством Рамба?

Агенције
Пуцњава у центру Бихаћа повезана са убиством Рамба?

Бихаћ - На Тргу маршала Тита у Бихаћу, у близини Кантоналне и универзитетске бибилотеке у Бихаћу, догодила се пуцњава нешто иза 12:30 сати, којом приликом је једна особа рањена.

Ово је новинарима потврдио портпарол Полиције Унско-санског кантона (УСК) Але Шиљдедић, додајући да је особа иницијала А.М. превезена у Кантоналну болницу "Др. Ирфан Љубијанкић".

- Особа која је пуцала је приведена, након што се сама пријавила полицији - истакао је Шиљдедић.

Портпарол Кантоналне болнице "Др. Ирфан Љубијанкић" Маја Хаџимехмедовић казала је новинарима да је рањени довезен у болницу у 13.00 сати и да је задобио тешке тјелесне повреде од ватреног оружја.

- Тренутно је у Центру ургентне медицине (ЦУМ) и то је све што вам могу рећи за сада - додала је.

У пуцњави је умало страдала и једна жена, која се с дјететом налазила у другом путничком возилу, које је такође пропуцано мецима.

Према незваничним информацијама, из ватреног оружја је пуцао Селвер Војић из Бихаћа, демобилисани борац и портир у Влади УСК-а, испаливши неколико хитаца, којима је у предјелу стомака погодио Агима Муртића, познатог кицк-боксера, који се повезује с криминалним миљеом.

Он је био пратилац, односно тјелохранитељ ратног команданта Хамдије Абдића Тигра, који је био с њим у тренутку пуцњаве, а наводно је Војић данас пуцао и на њега, али га није успио погодити.

Према неким шпекулацијама, ова пуцњава се доводи у везу са недавним убиством Неџада Кличића Рамба у цазинском насељу Острожац, којег је Муртић раније претукао, што у полицији нису жељели коментарисати, јер кажу да је рано говорити јесу ли ова два случаја повезана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана