Пуцао у гуме два аута, пијани возач вектре бјежећи слетио

Срна
Пуцао у гуме два аута, пијани возач вектре бјежећи слетио

ТЕСЛИЋ - С.М. из Теслића ухапшен је у суботу због сумње да је из пушке пуцао у аутомобиле пежо и опел вектру приликом чега је на истима оштетио гуме.

"Након пуцњаве, Д.З., возач опел вектре удаљио се са лица мјеста након чега је слетио с коловоза, те је код истог утврђено присуство алкохола у крви од 1,71 г/кг", саопштено је из ПУ Добој.

Како се додаје, Д.Б., возач пежоа сачекао је полицајце на лицу мјеста, а сви пристуни биће испитани на околоности пуцњаве.

"Од С.М.одузета је аутоматска пушка, а на основу наредбе Основног суда Теслић извршен је претрес куће и помоћних објеката који наведени користи приликом чега су пронађена два оквира за аутоматску пушку са припадајућим мецима и пиштољски меци", наводи се у саопштењу.

С.М., како наводе из ПУ Добој, се на терет стављају дјела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и изазивање опште опасности.

"По комплетирању и докуметовању предмета Окружном јавном тужилаштву Добој ће бити достављен Извјештај о извршеним кривичним дјелима", закључује се у саопштењу, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана