Пронађено тијело у Сави, сумња се да се ради о убијеном Зејћировићу

faktor.ba
Пронађено тијело у Сави, сумња се да се ради о убијеном Зејћировићу

БРЧКО - У ријеци Сави на подручју Брчког данас је пронађено тијело, а сумња се да се ради о Едину Зејћировићу из Челића, за којим се трага од 17. новембра.

То је потврђено Фактору из извора блиског истрази овог случаја.

Тијело засад неидентификоване особе нађено је у мјесту Вучиловац код Брчког, а извлачење је у току.

Брчански Основни суд је данас по приједлогу Тужилаштва Брчко дистрикта одредило притвор за тројицу мушкараца из Брчког због сумње да су отели, а потом на свирепи начин убили Зејћировића.

Како је саопштено из Тужилаштва Брчко дистрикта, притвор је одређен за С. Х. (40), С. Д. (22) и Н. Х. (26), због бојазни да ће сакрити, уништити, измијенити или кривотворити доказе или трагове важне за кривични поступак, односно ометати кривични поступак утицајем на свједоке, саучеснике или прикриваче.

"Осим тога, притвор је оправдан кривичним дјелом за које се сумњиче, за које се може изрећи казна затвора десет година или тежа казна, а које је посебно тешко с обзиром на начин извршења или његове посљедице",  наводи се у саопштењу.

Из Полиције и Тужилаштва Брчко дистрикта засад не могу дати званичну потврду ових информација.

"Засад не можемо ништа коментарисати. На истрази овог случаја се интензивно ради, а о резултатима ће јавност бити благовремено информисана", рекао је Шеф Оперативно-комуникационог центра Полиције Брчко дистрикта Халид Емкић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана