Професора осумњиченог за блуд истражују осам мјесеци

Небојша Томашевић
Професора осумњиченог за блуд истражују осам мјесеци

ТЕСЛИЋ – Добојско тужилаштво ни осам и по мјесеци од пријаве није окончало истрагу против бившег професора Средње школе „Никола Тесла“ у Теслићу Д.Б. кога терете да је сексуално узнемиравао дјечака.

Овај случај откривен је још у јануару ове године, а према незваничним информацијама професор је дуже вријеме искориштавао малољетног ученика.
 
- Полицијска станица Тселић је тужилаштву 28. јануара ове године доставила извјештај о предузетим мјерама и радњама по пријави за сексуално узнемиравање малољетног ученика од стране Д.Б. професора СШЦ у Теслићу. Тужилаштво врши провјере навода пријаве, прикупља потребне информације и доказе како би се могла донијети одговарајућа тужилачка одлука у предметном случају-рекли су нам у добојском Окружном тужилаштву не наводећи детаље.
Истакли су да ће тужилачка одлука бити донесена на  основу свих прикупљених информација и доказа.
 
Извор близак истрази је рекао да се сумња да је професор дјечака почео да „спопада“ и узнемирава још док је похађао  основну  школу јер живе у близини.
- Дјечак је проводио викенде са професором који му је куповао  поклоне и често га звао да дође до њега - рекао је наш извор.
 
Први је реаговао дјечаков отац који је посумњао да нешто није уреду па је случај пријављен полицији. Професор је удаљен са посла, а недавно је и пензионисан.
Иначе, осумњичени није ожењен, живи сам и Теслићани причају како је он наводно склон хомосексуалности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана