"Призор је био застрашујући" Ово је млада мајка која је погинула у судару са мотоциклом

ГС
"Призор је био застрашујући" Ово је млада мајка која је погинула у судару са мотоциклом

Мотоциклиста (29) и млада мајка Антонија Ж. (32) погинули су синоћ у стравичној несрећи до које је дошло у хрватском месту Каштел Сућурац, недалеко од Сплита.

У несрећи је повријеђен и Антонијин трогодишњи син, који је задобио нагњечење плућа.

Како су медији пренијели, до несреће је дошло синоћ нешто прије 18 часова, када су се сударили аутомобил и мотоцикл, који је наводно прошао кроз црвено. Трогодишњи дјечак је хитно пребачен у сплитску Клинику за дјечје болести, али према последњим информацијама, не налази се у критичном стању. Ипак, доктори будно прате даље одвијање ситуације.

Пријатељи се опраштају потресним ријечима

– Са великим болом и тугом у срцу опраштамо се од наше Антоније Ж. Не само да смо изгубили доброг човјека, мајку и супругу, већ и одличног члана и секретара нашег удружења, чему је својим знањем, уредношћу, упорношћу, довођењем нових чланова, квалитетним радом, заразним, допринијела и задужила нас за живот. осмјех, продоран глас и изузетна личност. Она оставља празнину не само у породици и нашем удружењу, већ у читавом Каштелу. Драга Антоније, заувијек ћеш остати у нашим срцима. Заувијек ћеш бити део нас и никада нећеш бити заборављен. С поносом ћемо памтити твоје име. Волимо вас! Породици желимо најискреније саучешће – објавило је једно удружење на друштвеним мрежама, гдје је Антонија радила.

Како је речено порталу 24 сата, Антонијин супруг је запослен у Ватрогасном удружењу ДВД “Младост”.

– Да, то је колегина супруга. Колеге који је тог дана требао да буде у смјени, али се мијењао. Разговарали смо са колегом, шта имате да кажете у овој ситуацији. Велика трагедија, кратка и јасна. Прво ћемо пустити колегу да дође себи, па ћемо видјети шта ћемо даље – рекао је командир ДВД Младост.

Комшије су имале само ријечи хвале за породицу.

– То је била жива идила. Добили су она и муж сина, недавно су се и преселили у ту кућу испред које је на крају она погинула, на мање од 200 метара од ње. Ма они су као породица све позитивно што људи могу бити; и њени и тамо гдје се удала – испричале су комшије за “Слободну Далмацију”.

Мотоциклиста прошао на црвено свјетло

Према првим информацијама, а како дознаје Слободна Далмација, возач мотора марке “хонда” је прошао на црвено свјетло на семафору и на лицу мјеста усмртио младу мајку која је у аутомобилу марке “ауди” била са својим трогодишњим сином.

Како је испричао свједок, силина судара је била велика, јер се аутомобил преврнуо, док је мотоцикл прелетио преко аутомобила.

– Призор који сам затекао само минут након несреће је стварно био застрашујући. Хорор у сваком смислу те речи. Аутомобил изврнут на кров, густи облаци црног дима, вриштање људи који су одмах прискочили у помоћ. Што да вам кажем, то се није могло гледати од туге. Људи су се борили свим средствима да угасе ватру која је обухватила цели аутомобил, док су комшије из сусједних кућа дозивали да дођу по ватрогасне апарате. Стигли су брзином муње оближњи ватрогасци, но за страдалу жену, нажалост није било спаса – испричао је свједок за Слободну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана