Пријатеља избо ножем након пијанке

Сања Амиџић
Пријатеља избо ножем након пијанке

Сански Мост - Ернад Кадић (34) из Санског Моста ухапшен је јуче у том граду због сумње да је ножем усмртио Дамира Дулића (29) из Санског Моста и повриједио Ерфида Скоку (30) испред ноћног клуба "Палацио" у том граду.

Према незваничним информацијама, нападу који се догодио око четири часа иза поноћи, претходила је свађа, а потом и туча између Кадића и Дулића. Они су се наводно прво вербално, а потом и физички сукобили у локалу, након чега их је обезбјеђење избацило на стражњи улаз. Међутим, ту обрачун није завршен, него су они са сукобом наставили и испред објекта, гдје је Кадић у једном тренутку током нагуравања извадио нож иза појаса и два пута убо Дулића у врат. У тим тренуцима Скоко је покушао да смири ситуацију и прекине тучу, али је Кадић у метежу ножем лакше повриједио и Скоку.

Осумњичени је након "чакијања" побјегао са лица мјеста. Према непотврђеним информацијама, он се након неколико часова предао полицији уз пратњу адвоката.

Повријеђеном Дулићу након убадања у помоћ су притекли радници обезбјеђења клуба и поједини гости. Након указане прве љекарске помоћи, он је Хитним колима на даље лијечење упућен у Универзитетски клинички центар Републике Српске, гдје је подлегао повредама.

Шта је мотив овог напада јуче са сигурношћу нико није могао да каже.

Како се могло чути у Санском Мосту, ова тројица били су добри пријатељи и кобног дана су наводно све вријеме провели заједно пијући у локалним кафанама.

- Дулић и Кадић рођени су у Бањалуци, а живе у Санском Мосту, док је Скоко родом из Србије и такође је овдје наш суграђанин. Не знам шта им је било па је Кадић на смрт избо Дулића. Можда је "пијанска" или су неријешени рачуни одраније. Како год, ово је велика трагедија, јер је млад момак тако настрадао - казао је један од мјештана који није желио да му објавимо име.

Додао је да се Дулић недавно оженио и добио дијете.

Полиција

У Министарству унутрашњих послова Унско-санског кантона казали су да је полиција након увиђаја наставила истрагу с циљем расвјетљавања овог кривичног дјела.

- Шта је мотив овог напада биће познато након полицијске истраге - казали су у МУП-у УСК-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана