Преокрет у истрази: Човјек који је силовао и убио малу Марију (8) није њен ујак

ГС
Преокрет у истрази: Човјек који је силовао и убио малу Марију (8) није њен ујак

Мушкарац (32), који је ухапшен у суботу у Румунији због сумње да је силовао и убио осмогодишњу дјевојчицу Марију није њен ујак, како се прво мислило.

Штавише, осумњичени уопште није у крвном сродству са убијеном дјевојчицом.

Како је сада расвијетљено, у питању је брат невјенчаног супруга Маријине мајке, са којим је она отпочела везу када се растала са првим мужем, са којим је добила двоје дјеце – Марију и још једну дјевојчицу.

Биолошком оцу убијене Марије наводно није било допуштено да виђа дјецу.

„Мене је бивши колега позвао да ми јави да ми је дијете нестало“, рекао је у сузама биолошки отац за медије.

Он је наводно тада кренуо ка селу гдје је његова бивша супруга живјела са њихово двоје дјеце и новим дечком.

Подсјетимо, дјевојчица је у петак око 20 часова отишла до куће осумњиченог на молбу мајке, како би узела шерпу. Осумњичени живи у кући која се налази у дворишту до њиховог. Како се дијете није вратило послије десетак минута, мајка је послала млађу кћерку да види зашто се Марија задржала. Међутим, дјевојчица се вратила кући и рекла да није нашла ни „стрица“ ни сестру, те је породица одмах кренула у потјеру за дјевојчицом.

Када ни послије сат времена нису успјели да је нађу, алармирали су полицију. На лице мјеста је стигло око 100 припадника полиције, волонтера, спасилачких тимова, који су чешљали терен до дубоко у ноћ. Нажалост, тијело мале Марије пронађено је полунаго и крваво у шипражју крај шуме у атару села.

Одмах се кренуло у потрагу за осумњиченим, а он је ухваћен у суботу око поднева, недалеко од мјеста злочина. Њега су полицајци уочили док се кроз високо растиње шуњао ка својој кући. Како се оглушио наређењима да се преда и кренуо је да бјежи, полицајаци су испалили два хица упозорења, након чега је осумњичени савладан.

Он је у тужилаштву признао злочин и рекао да дјевојчицу није хтио да убије.

„Био сам много пијан“, говорио је монструм.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана